Polska Gildia Champions-Online Bractwo Złotego Smoka
Skryba
Mam propozycję żeby w każdy tydzień raz dziennie, zostało przeprowadzone spotkanie klanowe. Chodzi o to żeby się poznać z nowymi członkami i rozmawiać np o jakiś innych ważniejszych sprawach Oczywiście wszystkie spotkania były by przeprowadzane w Clubie w Milenium City :3
Godzina i data była by podana przez adminów w określony dzień, na przykład dwa czy trzy dni przed spotkaniem Chciałabym wiedzieć co sądzicie o tym pomyśle i możecie oczywiście podawać własne sugestie co do tego pomysłu.
Mnie osobiście pomysł się podoba. Zwłaszcza, że można wykorzystać przy okazji wykorzystywać emotki w grze.
Adept
Pomysł dobry ale godzina i dzień rzeczywiście nie każdemu może pasować... Więc może jakieś głosowanie czy ankieta to rozwiąże? Albo niech któryś admin tu poda dzień i zobaczymy ile osób się stawi.
Skryba
Nom cóz, patrząć na to ile ludzi gra rzeczywiście w teamie, można odnieść wrażenie że każdemu by pasowała data i godzina. Fakt że jest w klanie 21+ osób ,ale codziennie lub co pare dni gra może z 7 osób ? Tutaj musi Admin zadziałać, mała propozycja z jego strony może być rozwiązaniem tego konfliktu.
Sobota 02.04.2011r godzina 19:00 Spotkanie SG, Pasuje??
Adept
Ja będe;)
Nowy użytkownik
ekhm, a może jednak niedziela? W sobote o tej porze na pewno nie bede w domu.
Skryba
Bardzo dziękuje za spotkanie Oczywiście nie było to o czym marzyłam ,ale liczą się intencję
Na spotkaniu było zgłoszonych pięć osób, to mało bo team zawiera 22 użtykowników ?
Z resztą połowa tego nie czyta forum ^^
Kto był ?:
Black-Phoenix
DexTructor
Steal-Maid
Lord (Dark Spider edit by Lord Dark Spider)
Nitroman
Jak widzicie, postęp jakiś jest ,ale nie wielki Proszę Admina o wyznaczenie kolejnej daty zebrania rady najwyższej
Dziekuję i Zapraszam ponowie już w większym gronie ^^
Ostatnio edytowany przez LordDarkSpider (2011-04-03 21:29:19)
Spoko, coś się wymyśli. Popatrzymy w kalendarzyk
Też myśleliśmy Z Tomkiem (DexTruktor), iż będzie więcej osób. Ale też nic specjalnie się nie stało to taki mały, lekki poślizg. Następnym razem będzie lepiej.
P.S. Sorry Black-Phoenix za edit . Lecz wolę, by podawać na forum mój pełny nick, bądź skrót L.D.S.
dziękuję
i pozdrawiam.
Proponowałbym inny dzień na przyszłość, najlepiej niedziela mi osobiście pasuje( sobota każda jest napięta w kalendarzu). Jeszcze raz przepraszam że nie byłem, choć uprzedzałem że nie mam jak.
Skryba
Nie ma sprawy za edit Proponuje następna propozycje dla adminów
Można by przeprowadzić sondaż w jakim dniu i o której mogły by się odbywać regularne spotkania. Proponuję dac jakieś rozsądne godziny, takie średnio odpowiednie dla wszystkich
Nie da się wszystkich zadowolić, ale sondaż na pewno da nam odpowiedzi
Z doświadczenia wiem ze najlepsze dni na spotkania to weekend jako następne spotkanie proponuje Niedziele 10.04.2011r. o godzinie 21:00
Te daty i godziny są dostosowane do mnie i do LordDS jeśli to nie wypali zrobimy sondę
Skryba
Nie wyszło wczoraj coś to spotkanie, wiedziałam że tak będzie, mi nie pasowało i paru osobą również ;p Wstyd się przyznać ,ale poszłam na piwo ^^" Teraz siedzie i mam kręcioły w głowie Lecz jestem gotowa odpracować że musiałam iść wcześniej tym że spotkamy się na następnym spotkaniu. Proszę tutaj o sonde, bo jak widzicie nie wszystkim pasuje ;p a godzina 21:00 nie jest za dobra, za pózno.
No to dajcie jakąś propozycje. Godzine 21 dałem bo myślałem ze wcześniej nie dam rady. Dajcie jakieś propozycje do sondy to się ja zrobi.
Adept
Powiem wam... te spotkania lepiej jak by były bardziej na spontana... przykładowo siedzi w środe od rana dużo osób to robimy spotkanie... czy w czwartek o 2 w nocy... to są przykłady ale lepiej chyba by to wychodziło no nie? A tak każdy coś ma jak innym pasuje i nigdy nie trafimy... zobaczymy kiedy gra najwięcej osób... zrobimy spotkanko na 15-30 minut... pójdziemy na coś dużego, bo rozmowy się ostatnio mało kleją... i tak jak ktoś chce to pisze podczas grania (expienia)... więc fajniej się spotykać jako Team i chodzić na coś większego a nie stać i w sumie nic nie robić
Po pierwsze na takich spotkaniach powinno się coś przedyskutować, sensownego pamiętam jak w Anarchy Online mieliśmy kilka spotkań i na każdym coś obgadywaliśmy i zazwyczaj nie jedna sprawę ale kilka i zazwyczaj jak była rozmowa o jednej sprawie nie gadało się o niczym innym.
A poza tym jak chcecie żeby było więcej osób jak aktywnie grających jest może 10. Oczywiście ja chciałem coś zaproponować ale wtedy ważniejsza rozmowa była o majtkach
Na spontana to można robić instancje 5 osobowe ale większe bosy trzeba organizować ale tez trzeba mieć kogo organizować.
Fakt Faktem Powinniśmy obgadać na zebraniu jakieś rzeczy. Pójść na kilka bosów jak ktoś ma czas i chęci. Ale wyszło, jak wyszło. Ktoś gadał o tym, czy ktoś ma majtki, czy ich nie ma albo jakie są itp. itd. (Napisałem tak o tych gaciach, bo też przemknęło mi to przez czat. Choć specjalnie to mnie nie interesował temat czyichś gaci). Z nudów to skakałem po całej sali i latałem do momentu, aż w końcu doszliśmy do tego żeby iść na GRONDA. Przedostatnio trzeba powiedzieć było dużo lepiej poszliśmy na Bosy i troche powygłupiali i obgadali kilka tematów.
Skryba
Zarządzam spotkanie jutro 24.04.2011 o godzinie 19:00 w klubie Caprise. Spotkamy się i złożymy sobię życzenia świąteczne i obgadamy pare kwestii. Sądze że w tedy wszyscy już będą po uroczystości w swoich domach.
TomekDex:
Dyskusja na temat formy tego postu przeniesiona do: http://forum.freeware.info.pl/viewforum.php?f=9
Ostatnio edytowany przez TomekDex (2011-04-23 17:52:03)
Black-Phoenix napisał:
Zarządzam spotkanie jutro 24.04.2011 o godzinie 19:00 w klubie Caprise. Spotkamy się i złożymy sobię życzenia świąteczne i obgadamy pare kwestii. Sądze że w tedy wszyscy już będą po uroczystości w swoich domach.
Propozycja przyjęta, parę osób było ale "organizatorki" nie było, jak to możliwe?
Skryba
Dlatego że administrator powiedział że spotkań nie będzie bo jest chaos w grze i nikt nie chce przyjść, dokładne słowa są w innym dziale. Zamiast zgody była kłótnia o jedno nie potrzebne słowo, trudno tak wyszło. Przepraszam za złe użyte słowo.